Klubmodul henter siden
Hørsholm Cup 2019 Langbane
Hej allesammen
Så er det tid til tilmelding til stævne, denne gang på langbane. Stævnet er for alle og vi håber at i alle vil tilmelde jer hele stævnet, såfremt i ikke har mulighed for at deltage begge, så tilmeld jer alligevel, så finder vi ud af det med delbetaling til et andet stævne. Talentholdet kan med fordel tilmelde sig søndag, såfremt man kun deltager en dag. Det er årets næst sidste stævne og det eneste på langbane, så kom frisk og vis hvordan i har udviklet jer. Det er et super begynderstævne med massere plads og en rar hal at være i.
Der skal bruges fire dommere pr. Stævne dag, så giv endelig en hurtig tilbagemelding på, hvilke dage i kan hjælpe som officials og evt. Med kørsel.
Afgangstidspunktet er fast begge dage, mens hjemkomst er vejledende og afhænger af hvor hurtigt stævnet afvikles.
Husk at medbringe svømmetøj og jeres klubtøj samt nogle sko eller sandaler til indendørs brug, så i ikke får kolde tæer. Husk massere af mad.
Tilmelding vedr. Officals og kørsel som sms til Christian på 2965-3231 eller i kommentarfeltet.

Vi håber på stort deltager antal og derfor også massere forældre til kørsel!! Det er tredje år vi deltage, og det er et kanon stævne på alle måder. Sidste år var der rigtigt godt udsalg af svømmetøj til stævnet.
Det er sidste chance for kvalifikation til Danske Mesterskaber mv. for alle årgange. 

Tilmeld hellere med det samme end at vente til sidste øjeblik...... og ende med at glemme det, ....... i ved selv hvem i er -) 

Se løb mv. på Hørsholm svømmeklubs hjemmeside og skriv ønsker til løb i kommentarfeltet eller på www.svoem.org under aktivitetskalender.

Vi mødes kl.� foran klubhuset.

Mvh. Christian, Susanne
Tilmeldte
18 /100
Tilmeldingsfrist
30.04.2019
Tidspunkt
25.05.2019 kl. 06.30 - 26.05.2019 kl. 18.00
Sted
Hørsholm Sv.Hal, Stadion Allé 11, 2960 Rumgsted Kyst
Pris
305,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'