25.10.2020

Så er alle hold fordelt og alle hold har fået trænere  Vi har ikke kunnet flytte alle hold direkte til samme dag og/eller tid, så det er vigtigt at orientere sig i den mail der sendes ud. Vi påregner ikke med at komme til Asnæs før efter sommeren 2021.

Flere Corona hensyn er kommet til, som gør at voksenhold max, må være på 10 personer de næste 4 uger - derfor er der enkelte voksenhold der først starter i uge 48.

HUSK der nu skal bæres mundbind alle offentlige steder - det gælder også haller/svømmehaller. Mundbind skal ikke bruges under bad eller svømning. Dette gælder resten af året !

Bad stadig gerne hjemme, når du har været i bassinet - der må max være 10 i omklædningsrummet i Vig. 

Ved afmelding pga. flytning til Vig, giver vi ikke kontingent retur frem til jul, hvis der er tilbudt svømning i Vig uanset om det ikke er samme dag/tid. Er der betalt kontingent efter jul - og man vil melde fra svømning - gives denne rate retur.

HJÆLP hinanden med evt. kørsel. Jo flere vi kan beholde hos Dragsholm svømmeklub, jo bedre kommer vi ud på den anden side af både lukning af Asnæs og Corona ….og jo bedre er vi rustet til flere og nye oplevelser, når vi er retur i Asnæs igen.

Spørgsmål kan rettes til formand Betina Larsen på mailen formand@drsk.dk


23.10.2020

I går aftes skete der 2 gode nyheder

Kommunen fandt penge til en varig løsning, på reparation af taget på Asnæs Svømmehal OG vi fik lavet en plan for at få flyttet vores hold til Vig svømmehal.Vi skal nok ikke forvente at komme til at svømme i Asnæs før sommeren 2021, så flytning af vores hold gælder hele sæsonen frem til sommerferien 2021 - og så må vi se hvor langt de er nået med at lave tag i Asnæs.

Vi melder ud her på hjemmesiden, FB og til alle medlemmer om tiderne i Vig SENEST på søndag - og vi kan røbe at vi starter med de første svømmehold onsdag i kommende uge.

En stor bøn til forældre: Prøv at lave samkørsel, så vi ikke mister medlemmer - det er utrolig vigtigt at vi fastholder så mange som muligt - alle skal lære at svømme ! TAK for tålmodigheden.


19.10.2020

Vi havde første møde torsdag 15/10 med ledende halinspektør og formanden for Odsherred svømmeklub, som pt. svømmer i Vig. Mødet gik ud på at finde løsninger, på hvordan DRSK også kan komme til at svømme i Vig. Siden dette møde og hen over weekenden har DRSK knoklet på for at finde plads til alle vores hold i Vig. Vi har nu afleveret et forslag til løsning og vi skal have møde igen onsdag 21/10.

Vi krydser fingre for en løsning, som kan tilgodese de fleste medlemmer i begge svømmeklubber. Men ingen tvivl om at det kræver at vi alle (2 x svømmeklubber og kommunen) "klipper en hæl og hugger en tå".


15.10.2020

Som de fleste nok har erfaret via vores hjemmeside, vores facebookside eller TV Øst eller NordvestNyt, så er svømmehallen lukket med øjeblikkelig varsel pga. fare for at taget falder ned i svømmehallen. Tag og spær er fyldt med svamp og råd ! Følg stadig med på vores hjemmesiden og Facebook !!!

Siden tirsdag har der været møder med kommunen og fagfolk - og nu har vi også haft møde med den ledende halinspektør i Odsherred-hallerne og møde med Odsherred svømmeklub, som svømmer i Vig.

Vi skal forsøge at få alle vores ca. 55 hold til Vig svømmehal. Det er IKKE nemt, at presse ind, men vi gør vores bedste og er ikke færdige med at forhandle om tider.

Vi bestræber os på at genere jer mindst muligt, og håber på lidt tålmodighed endnu fra jer og håber at I fastholder jeres medlemskab hos Dragsholm Svømmeklub. Det er super vigtigt at I som medlemmer stadig er der for os, da vi ellers ikke kan få det hele til at køre rundt.

Året 2020 har jo desværre også være præget af Corona - og nu dette med lukning af svømmehallen i Asnæs. Det er force marjure - og vi gør vores bedste for at tilgodese alle. Men det er noget rigtig ØV lige nu...

Uge 43 er der IKKE svømning, men vi forventer at starte op i uge 44 i Vig svømmehal. Alle hold får besked om dag og tid fastholdes, eller om nogle hold må rykke.

Ifht. kontingent skal vi nok melde mere ud, når vores holdplan er på plads !


12.10.2020

Svømmehallen blev lukket med øjeblikkelig virkning mandag 12. oktober ved middagstid pga. fare for nedstyrtning af tagkonstruktionen. Al undervisning er indtil videre stoppet - og vi arbejder kraftig på at finde plads til vores hold i andre svømmehaller (Det bliver nok Vig).

Vi giver besked pr. mail til alle vores medlemmer, når vi ved noget mere - Ligesom vi her på hjemmesiden holder jer orienteret og ligeså på vores Facebook-side

Hilsen Betina Larsen, formand DRSK