Triatlon/motion

Info

Triatlon/motion

Her har du mulighed for at lære de fire svømmediscipliner og svømmeteknik med fokus på crawl. Træningen indeholder også core-øvelser på bassinkant. Holdet henvender sig til motionisten der ønsker at blive introduceret for svømning og/eller triatlon. Holdet består af både begyndere og øvede i alle aldre.

Havsvømning

Har du mod på at prøve kræfter med denne disciplin tilbyder DRSK målrettet træning. Havsvømning foregår i trygge omgivelser og når vejret tillader det. Der fokuseres på tilvænning til hav og svømmeteknik.

Gæster/børn

Som medlem på Triatlon/motion for du mulighed for at invitere en gæst eller dit barn med til leg/sjov i det lille bassin i forbindelse med søndagens træning.

Løb/cykling

Er du til løb eller cykel arrangeres der fælles træning inden for disse discipliner. Denne træning ligger ofte før eller efter svømmetræning.

Licens

DRSK tilbyder medlemmer licens ved Dansk Triatlon forbund (DTriF)

Motionsløb

DRSK deltager jævnligt i motionsløb som ofte kombineres med et socialt arrangement.

Målsætning

Holdets målsætning er ikke at slå rekorder, vinde diverse løb, at opfostre en ny Danmarksmester, eller at konkurrere på udstyr. Vi ønsker blot at introducere motionisten til svømning/triatlon i en sund og hyggelig atmosfære.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TRI
Onsdag Tid: 18:45 - 19:30
Sted: Hallerne i Asnæs, Store bassin
Søndag Tid: 08:45 - 09:45
Sted: Hallerne i Asnæs, Store bassin
Hjælpetræner: Mathilde Holst Schilling /
Periode: 23.08.2023 - 09.06.2024
Tilmeldte: 3/20
Rater: 2
Ratepris: 650 kr.
Engangsbeløb 1300 kr.
Tilmeld