Fredag 21. maj 2021.

Nu må vi være 50 på hvert voksenhold.

Du skal stadig have coronapas med, når du kommer til svømning, hvis du er over 18 år. Vi tager 1 stikprøve på alle voksenhold hver gang.

Har du fået din 1. vaccination for mere end 14 dage siden, behøver du ikke stille med negativ corona-test, men vi anbefaler at du gør det indtil du er fuldt vaccineret. Du kan nemlig stadig være smittebærer og smitte alle andre. 

Torsdag 6. maj 2021.

Nu må ALLE medlemmer komme til svømning igen. Husk voksne over 18 år skal vise coronapas !

Læs dette grundigt inden du kommer /cms/../cms/ClubDragsholm/ClubImages/DRSK medl - Start igen fra 28.04.21.docx   

Vi glæder os til at se jer :)

hilsen bestyrelsen


Mandag 26. april

Vi starter op igen fra onsdag 28. april. Alle medlemmer har fået info ang. opstart. Kan også læses her:

/cms/../cms/ClubDragsholm/ClubImages/DRSK medl - Start igen fra 28.04.21.docx 

 

Tirsdag 20. april kl. 13.00

Vi skal alle være trygge ved at starte op - og svømmeklubben har stadig ikke fået de sidste restriktioner. Vi udsætter derfor vores genåbning til onsdag den 28. april og krydser fingre for at alle restriktioner er meldt ud til os, så det kan videregives til alle vores medlemmer. 

Tirsdag 20. april kl. 7.30

Vi afventer stadig alle retningslinjer for genåbning - Vi har desværre ikke fået al info endnu, selvom vi jo SUPER gerne vil starte i morgen onsdag. ALLE vores medlemmer får besked, når vi er HELT klar til at genåbne og på hvilke vilkår !

Hilsen Betina, formand Dragsholm Svømmeklub 

23. marts 2021

Læs her om rammeaftalen om genåbning af Danmark - Indendørs idræt ser ud til at åbne sidst i april, men hvilke idrætsgrene der får lov at åbne, er ikke sikkert endnu. Så vi ved ikke om svømning kan starte her - og så lader det vist til, at det kun er børnene, der må starte op.
Vi følger selvfølgelig situationen nøje og når vi ved mere konkret, får alle i Dragsholm Svømmeklub besked

rammeaftale-om-plan-for-genaabning-af-danmark.pdf (stm.dk) 

 

1. marts 2021

Heller ikke denne gang, blev der lukket op for indendørs foreningsaktiviteter.... Det lyder til at vi er de sidste i rækken, ifht. hvad der får lov at åbne, så udsigterne er ikke gode for vores svømmeklub pt. I bestyrelsen arbejder vi på at finde på andre måder, at holde kontakt til jer alle. Men det er svært, når vi samtidig naturligvis skal overholde alle Covid-19 restriktioner.  

3/1 2021

Som du måske har hørt, har myndighederne´s seneste udmelding ifht. Covid-19 situationen, gjort at vi stadig ikke må åbne op for svømmeundervisning. Nu gælder det pt. til og med søndag den 28. februar 2021.

Svømmeklubben er meget taknemmelig for at du stadig støtter os - og er mega spændte på at fortælle mere om de nye tiltag, vi er ved at forberede hos Dragsholm Svømmeklub.

Jeg vil ikke røbe så meget endnu.....men det bliver SJOVT, HYGGELIGT og lærerigt. Og det er både for de yngste og de ældste af vores medlemmer

Hilsen Betina Larsen, formand Dragsholm Svømmeklub 

 

14/1 2021

Godt nytår ….og desværre er alle svømmehaller nu lukket frem til 7. februar.

Bestyrelsen har drøftet muligheden for lidt refusion af rate 2, men at tage penge ud af svømmeklubben er ikke den bedste løsning. Til gengæld vil vi arbejde på om der kan gives noget gratis svømning, når den nye sæson starter op eller om vores kontingent kan gøres billigere. Men det skal vi nok orientere jer mere om, når der er taget nogle beslutninger.

Hilsen Betina, formand DRSK 

29/12 2020

Endnu en gang må vi forlænge Corona restriktion, som betyder lukning af svømmeundervisning. Nu gælder det til og med søndag den 17. januar.
Samtidig ved vi godt at 2. rate trækkes hos jer 6. januar 2021 - og jeg vil få bestyrelsen til at se på mulighed for at refundere noget kontingent til jer.
I er alle hårdt ramt af manglende svømmeundervisning - Vi er hårdt ramt af udmeldinger både pga. Corona, men også pga. undervisningen er flyttet fra Asnæs til Vig. Dette til trods vil jeg tage en snak med bestyrelsen i januar om muligheden for lidt refusion af 2. rate, til alle jer, der stadig støtter op om Dragsholm Svømmeklub trods både Corona restriktioner og flytning af svømmetid/svømmedag og svømmehal.
Evt. refusion vil nok dog tidligst blive i juni måned, så vi kan se hvor meget vi har måtte lukke ned pga. Corona og har overblik over vores økonomi.
GODT NYTÅR - pas på jer selv og alle andre !
Hilsen Betina Larsen, formand DRSK

 

10/12 2020

Efter dagens pressemøde, må DRSK desværre lukke ned, en uges tid før vores juleferie. Det betyder at al aktivitet er lukket ned fra fredag 11/12 2020 til søndag 3/1 2021 (begge dage incl.).
Jeg har netop sendt mail og sms til alle medlemmer.
Julemanden håber vi, kan finde tid, når vi starter op igen.
Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle !

 

8/12 2020

Personer der bor blandt de 38 kommuner med særlige restriktioner, må IKKE dyrke idræt/svømme i Dragsholm Svømmeklub pt. 

7/12 2020

I dag blev det meldt ud at vores voksenhold stadigvæk (og indtil 28. februar) kun må være 10 samlet til svømning. Lige nu afventer vi lige lidt mere præcisering ifht. om vores medlemmer, som bor blandt de 38 kommuner med særlige restriktioner, må deltage i vores svømmeundervisning som er i en kommune, som pt. ikke har særlige restriktioner.

Uanset hvad, håber vi at I alle passer på jer selv og hinanden - VI SKAL KLARE DET HER SAMMEN !!! 

 

23/11 2020

Voksenhold må stadig kun være 10 i en gruppe og én træner må kun have en gruppe. Det giver os nogle udfordringer med pensionistholdet, men vi vil prøve at finde andre måder, hvor I kan mødes og have det sociale samvær, når I nu ikke kan komme til at svømme.

For vores handicaphold, kæmper vi for at få den normale tid til jer om fredagen - mere om det senere

Vores helse-motion fredag formiddag starter fredag 27/11 med 3 hold á 10. Dejligt at I nu kommer i vandet igen :)

16/11 2020

For at skabe mest mulig tryghed blandt de allermindste på Plask og Leg hold, tillader vi forældre at blive i opholdsrummet udenfor svømmehallen under børnenes svømmetræning. Det gælder stadig at der max må være 10 samlet og at der skal bæres mundbind.

8/11 2020

* Nu kan voksenhold med mere end 10 godt komme i vandet samtidigt  - det kræver blot at de deles i grupper :)

* Vi har desværre konstateret at flere forældre ikke overholder krav om mundbind i hallen og ej heller max 10 i opholdslokalet. Derfor må vi indføre at ingen forældre, må komme i hallen. Dette gælder mindst t.o.m uge 47 - og så må vi se hvad regeringen melder ud ifht. forsamlingsantal herefter.


28/10 2020 Nu starter vi i Vig

Ang. børnehold:

Alle børnehold starter fra onsdag 28/10 - Vi har oprettet et ekstra blækspruttehold fredag 17.30 - 18.00 - vil du have dit barn med her, skal du give besked til formand@drsk.dk

Ang. voksenhold:

* Alle voksenhold er pt. omfattet af max 10 personer i uge 44-47.

* Vandgymnastik hold er samlet til ét hold onsdag kl. 19.30. Dem der var på mandagsholdet i Asnæs, må kun komme til det nye hold i Vig i uge 44 og 46. Dem der var på onsdagsholdet må kun komme i uge 45 og 47 pga. max 10 de næste 4 uger

* Livredderholdet deler sig også op, så de overholder max 10 personer ad gangen

* Pensionisthold og fredags-motions-helse (formiddag) starter tidligst uge 48 - afhænger af forsamlingsantal på voksenhold. Vi afventer udmelding fra regeringen senere.

* Al morgensvømning foregår i Vig eller Nykøbing. Har du allerede købt 10-turs kort eller månedskort hos DRSK, kan det stadig bruges.

* Vores handicaphold må vi desværre aflyse helt i øjeblikket - vi forsøger at finde en tid, hvor vi kan få plads i Vig svømmehal

* Øvrige voksenhold afvikles i Vig/Nykøbing med evt. nye tider, som er meldt ud.

Vigtig info til alle:

* Max. 10 personer forsamlet overalt i hallen

* Fra torsdag 29/10 skal der bæres mundbind for alle over 12 år, når man er i hallen. Gælder ikke i omklædning, bad og under sin aktivitet i svømmehallen

* Forældre opfordres til at køre en tur, handle eller træne i fitnesscentret, imens børnene er til svømning

* Ingen tilskuere i svømmehallen. Forældre til de mindste må gerne følge børnene ind i svømmehallen de første par gange, men skal forlade svømmehallen hurtigst muligt efter aktiviteten er startet

* Max. 10 personer i omklædningsrummet. HUSK at samle ejendele sammen og medbringe ind i selve svømmehallen. Forældre til de mindste kan hjælpe med omklædning og bad i begrænset omfang - prøv at lade én voksen tage sig af flere børn (forældre kan skiftes) - prøv så hurtigt som muligt at lade dit barn klare det selv.

* Bad gerne hjemme efter svømning, så vi kan undgå trængsel i omklædningsrummene. Brug evt. handicapomklædning til at få tørt tøj på, inden der bades derhjemme

HJÆLP OS MED AT OVERHOLDE ALLE REGLER, så vi ikke skal lukke ned igen. På forhånd tak !

Spørgsmål kan rettes til formand Betina Larsen på mailen formand@drsk.dk